Alpes de Haute-Provence

Tijdens uw campingvakantie in de Sites & Paysages Les Prairies, kunt u de charme van de Alpes de Haute Provence ontdekken. St Jean Montclar en Chabanon: uitgangspunten van vele gezinswandelingen en enkele routes voor ervaren wandelaars (berglift open in het seizoen).

Het UNESCO Géoparc Geopark van de Haute Provence, de hedendaagse kunstroute (Viapac), het dierenpark van Serre-Ponçon, de bezoeken van boerderijen en verken de Haute Provence met een ezel (met Elevage Bel’ane)

Het meer van Serre-Ponçon biedt het de mogelijkheid om verschillende watersportactiviteiten te beoefenen: waterskiën, zeilen, stand Up paddle, wakeboarden, kanoën, kajakken, waterfietsen of boottocht..

De geografische ligging zal een groot plezier zijn voor liefhebbers van activiteiten in de natuur: wandelingen, paardrijtochten, mountainbike, quad, via ferrata, boomklimmen, raften (met Anaconda rafting Ubaye), en canyoning.
Liefhebbers van mountainbikes: een geweldig gebied wacht op u met meer dan 300 km bewegwijzerde routes en 3 "Bike Park". De camping bevindt zich ook op de route van "La Grande Traversée VTT L'Alpes-Provence"

Willen winkelen of op zoek naar een rijk historisch erfgoed, bezoek dan: Barcelonnette, Digne les Bains, Gap, Embrun en Sisteron "de parel van de Haute Provence".
Tijdens een dagtrip kunt u ook de Mercantour, de Verdon, het meer van Sainte Croix en de Italiaanse vallei van "la Stura" verkennen.

 
Online boeking
+33(0)4 92 35 10 21
Reservering :