Welkom op "Les PRAIRIES" in de Franse Alpen zuid

Kamperen in de Alpes de Haute Provence bij het meer van Serre Ponçon

Op onze 3-sterren camping Les Prairies in de Alpes de Haute-Provence vindt u rust, comfort en ontspanning, maar ook een familiale sfeer en kwaliteitsdiensten. Wij zijn ideaal gelegen aan de oevers van de rivier "la Blanche" in een ongerepte natuur en aan de voet van het pittoreske dorpje Seyne les Alpes (hoogte 1100m) en zijn citadel Vauban. Het is een ontspannen en gezellige vakantieplek op enkele kilometers van het meer van Serre-Ponçon en dicht bij Barcelonnette... Ideaal voor liefhebbers van de ruimte, wandelaars en mountainbikers.
Onze camping bevindt zich ook op het grondgebied van het UNESCO Geopark van de Haute Provence waarvan wij partner zijn.

Verhuur van stacaravans en campingplaatsen in de Alpes de Haute Provence

Voor uw verblijf of kampeervakantie in Provence Alpes Côte d'Azur (PACA), bieden wij voor uw huuraccommodatie, de verhuur van stacaravans en chalets, maar ook traditionele kampeerplaatsen voor uw verblijf in een tent, caravan of camper... En voor 2022 kunt u gebruik maken van onze grote Premium kampeerplaatsen met eigen sanitair!

Camping Alpes-de-Haute-Provence met zwembad

Voor uw comfort vindt u op onze camping in de Alpes de Haute Provence ter plaatse: een verwarmd zwembad, een snackbar (in het seizoen), een grote speeltuin, petanque, pingpong, evenals collectieve barbecues, comfortabele en goed uitgeruste sanitaire voorzieningen... (weinig animaties omdat wij de voorkeur geven aan rust en ontspanning).

Of u nu sportief bent of gewoon van de natuur en de bergen houdt, de streek Blanche Serre-Ponçon zal u verleiden: een grote verscheidenheid aan landschappen en activiteiten staan tot uw beschikking... om te ontdekken in uw eigen tempo en naargelang uw wensen.

Onze camping is geopend van 27 mai tot 3 september 2023.

We hopen u snel te zien in onze prachtige valley…

Cyrille & Susy

 
Online boeking
+33(0)4 92 35 10 21
Reservering :