Welkom op "Les PRAIRIES" in de Franse Alpen zuid

De camping biedt u rust, comfort, ontspanning en een vriendelijke sfeer met kwaliteitsservices in een authentiek kader. Onze camping ligt in een prachtige streek, aan de oevers van de rivier La Blanche, in beschermde natuur en 900m van Seyne les Alpes, een typisch bergdorp (hoogte 1100m in Alpes de Haute Provence). Dat is een ideale vakantiebasis tussen Alpen en Provence, op een paar kilometer van het Lac de Serre-Ponçon... de perfecte plek voor natuurliefhebbers, wandelaars en mountainbike-liefhebbers. Onze camping ligt ook op het grondgebied van onze partner: het UNESCO Geopark de Haute-Provence.

Comfortabele verhuur

Voor uw verblijf bieden wij diverse soorten huur stacaravans en chalets evenals van traditionele kampeerplaatsen voor uw verblijf in tenten, caravans en kampeerauto's ...
Voor uw gemak: verwarmd zwembad, snackbar (seizoensgebonden), grote speeltuin, tafeltennis, jeu de boules baan, collectieve BBQ, comfortabele en goed uitgeruste sanitair (niet veel animatie: prioriteit aan rust en ontspanning).
Bent u sportief of wilt u gewoon lekker lui genieten van de natuur, dan bent u in de « Blanche Serre-Ponçon » aan het juiste adres : er is een grote diversiteit aan landschappen en activiteiten... om te ontdekken in uw tempo en naar uw wens.

Onze campings en zijn geopend van 20 mei tot 05 september 2021.

We hopen u snel te zien in onze prachtige valley…

Cyrille & Susy

 
Online boeking
+33(0)4 92 35 10 21
Reservering :